Special προγράμματα


Project Description

Ο Μάγος – Ταχυδακτυλουργός
Τα παιδιά παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι τον επίτιμο Μάγο –Ταχυδακτυλουργό σε μαγικές επιδείξεις.(φωτιές, ατμοί, magic comedy, ζωάκια και πολλά άλλα).
Διάρκεια : 50 λεπτά

Ο Μάγος – Αλχημιστής
Πρόγραμμα μάγου βασισμένο σε φυσικά πειράματα με καπνούς, χρωματιστές φωτιές, ζωάκια, και αναπάντεχα xτενίσματα…
Διάρκεια: 50 λεπτά

Επιστομηνικά Παιχνιδοπειράματα
Νέο, εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εισάγει τα παιδιά με βιωματικό τρόπο στον κόσμο της πρακτικής Φυσικοχημείας. Βασίζεται σε φυσικά και χημικά φαινόμενα και πειράματα που πραγματοποιούνται σε οποιονδήποτε χώρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μοντέρνες επιστημονικές συσκευές που δεν έχετε ξαναδεί, αστείο σενάριο με αυξημένη συμμέτοχη των παιδιών. Προαιρετικά περιλαμβάνει κατασκευή από τα παιδιά, ενός παιχνιδοπειράματος που θα πάρουν ως δώρο στο τέλος. Το πρόγραμμα αναφέρεται σε παιδιά σχολικής ηλικίας δηλ. από 7 έως 12 ετών.

Χρωμοπεριπέτειες
Τα ξωτικά δημιούργησαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων για μικρά και μεγάλα παιδιά με εικόνες, που δοκιμάζουν την γρηγοράδα τη γνώση των παιδιών. Ένα μεγάλο διαδραστικό παιχνίδι, ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο των εικόνων με οδηγό τα χρώματα και τα σχέδια.

Ξυλοπόδαρος
Ο Πανύψηλος φίλος των Αστεριών με εντυπωσιακό κοστούμι, μαγνητίζει τα βλέμματα με τα ζογκλερικά του κόλπα!

Παντομίμος
Πρόγραμμα μίμου με εντυπωσιακή εμφάνιση και face painting. Ο ήρωας αυτός κινείται με αργές θεατρικές κινήσεις, κι έναν ξεχωριστό τρόπο, ανάμεσα στα παιδιά και τους μεγάλους μιλώντας τους, με τη γλώσσα του σώματος.

Ζογκλέρ
O Ζογκλέρ εντυπωσιάζει το κοινό με απίθανα ζογκλερικά νούμερα (κορίνες, μπαλάκια, μονοθέσιο ποδήλατο, diabolo, contact, αλυσίδες φωτιάς κ.ά.).

Γιγαντοστολές-Μασκότ
Υποδοχή, χορός μουσικά τρενάκια και φωτογραφίες από τους γλυκούς μας… γίγαντες! Tάρανδος, Χιονάνθρωπος, Κόκορας, Σκυλάκος, Γατούλης, Πράσινος Αρκούδος κ.α. Αλλά και στολες-μασκότ …με λογότυπο κατά παραγγελία.
Διάρκεια: εξαρτάται από το είδος της κάθε στολής και γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Face painting (full)
Μοναδικές μεταμορφώσεις στα παιδικά προσωπάκια με πολύ χρώμα και λάμψη από τις μακιγιέρ μας!
Διάρκεια: υπολογίζουμε ότι κάθε 1 ώρα μπορούν να μεταμορφωθούν 20 παιδάκια.

Παιδικό προσωρινό τατουάζ
Πρωτότυπο τατουάζ νερού με διαφόρους παιδικούς ήρωες πειρατές, νεράιδες, αυτοκίνητα, ζωάκια και άλλα θέματα που ενδιαφέρουν τα παιδιά.

Παιδική Καρικατούρα
Ζωγραφική αστείου παιδικού πορτραίτου σε χαρτόνι Α4 από τον διάσημο ζωγράφο μας. Ένα αναμνηστικό που αντέχει στο χρόνο και μπορεί να διακοσμεί το γραφείο κάθε παιδιού (πλαστικοποιημένο η όχι).
Υπολογίζουμε ότι ανά ώρα ζωγραφίζονται 10-12 παιδιά.

Παιδικό Κομμωτήριο
Παιδική κομμωτική για τις σημαντικές γιορτινές ημέρες. Η θα φτιάξει κοτσιδάκια, περίεργα χτενίσματα, και θα στολίσει μοντέρνα τα παιδικά κεφαλάκια. Υπολογίζουμε ότι κάθε 1 ώρα μπορούν να καλοπισθούν περίπου 15 παιδάκια.

Παράσταση με μαριονέτες
Παραμυθένια σκηνικά, μουσική επένδυση και δυο ηθοποιούς που ζωντανεύουν τις μαριονέτες . Θέματα κάθε επιλογής. Η επιλογή της παράστασης γίνεται κατόπιν συνεννόησης.
Διάρκεια: 45 λεπτά

Θέατρο σκιών – Καραγκιόζης
Σκηνή 3m x 2,5m
Θέματα κάθε επιλογής
Η επιλογή της παράστασης γίνεται κατόπιν συνεννόησης.
Διάρκεια: 45 λεπτά

Κουκλοθέατρο
Σκηνικά παραμυθιού και δυο ηθοποιοί που ξετυλίγουν το παραμύθι τους με παιχνιδιάρικο τρόπο! Μουσική επένδυση, χειροποίητες κούκλες, φωτισμός που τονίζει την παραμυθένια ατμόσφαιρα. Θέματα κάθε επιλογής
Η επιλογή της παράστασης γίνεται κατόπιν συνεννόησης.
Διάρκεια: 40 λεπτά

Θεατρικά σκετς
Για χώρους ξενοδοχείων, δεξιώσεων η άλλους παρόμοιους χώρους πραγματοποιούμε διασκεδαστικά θεατρικά σκετς (εποχιακά και μη) με διδακτικά θέματα, φαντασμαγορικά σκηνικά, γιγαντοστολές , απρόοπτα, μαγικά, πλούσια εφέ, ζογκλερικά, μουσική επένδυση, ακόμη και ζωντανή μουσική!