Παιδικές κατασκευές


Project Description

Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής

Η παιδική μας ομάδα φοράει τις ζαχαροπλαστικής ποδιές και τα παιδιά δοκιμάζουν το ταλέντο τους στις διάφορες συνταγές. Πρωτεργάτης, ο διάσημος ζαχαροπλάστης Μελένιος, η κα Ζαχαρούλα, η Μέλα Καραμέλα και άλλοι γλυκύτατοι ήρωες που καθοδηγούν τους μικρούς μας φίλους. Τρουφάκια και σοκολατάκια, όλα ετοιμοπαράδοτα θα φαγωθούν στο λεπτό!

Βιολογική καλλιέργεια

Οργάνωση εκπαιδευτικού προγράμματος καλλιέργειας φυτού,

λαχανικού η άνθους. Γνωριμία, ενημέρωση και εκμάθηση του τρόπου παραγωγής των φυτών, τη βιολογική τους αξία και τον σκοπό που εξυπηρετούν στην τροφική αλυσίδα.

Κάθε παιδάκι φυτεύει μόνο του, ζωγραφίζει και διακοσμεί το γλαστράκι του!

Ατελιέ Βοτσαλωτών

Τα παιδιά ζωγραφίζουν βότσαλα με ειδική τεχνική και με την καθοδήγηση του μεγάλου καλλιτέχνη και ανακατευτή χρωμάτων Πανχρωμίξ… δημιουργούν!

Εργαστήρι Χαρτοκοπτικής και Ζωγραφικής

Διαφορετικές τεχνικές και απίθανα χρώματα συνθέτουν τις παιδικές δημιουργίες (κολλάζ & ζωγραφική με θέμα ανάλογα με την κάθε εποχή).

Εργαστήρι πηλοπλαστικής (εποχιακή η μη)

Έτοιμα καλούπια περιμένουν τα παιδιά να τα γεμίσουν με πηλό. Έτσι προσεγγίζουν την τέχνη της πηλοπλαστικής αλλά και φτιάχνουν χρηστικά κεραμικά αντικείμενα ή κι απίθανα στολίδια για Χριστούγεννα ή το Πάσχα !

Εργαστήρι κόσμημα-μπρελόκ

Πολύχρωμες χάντρες και διάφορα αξεσουάρ είναι στην διάθεση των παιδιών, για να δημιουργήσουν το δικό τους κόσμημα ή μπρελόκ!

Παιδικές κούπες

Τα παιδιά ζωγραφίζουν, κούπες με ειδικά χρώματα για γυαλί. Ο animateur τα βοηθάει και τα καθοδηγεί στη δημιουργία τους!

Κατασκευή γρασιδοκεφάλα

Με τη βοήθειά μας τα παιδιά δημιουργούν τη δική τους φατσούλα από πριονίδι. Όσο την ποτίζεις τόσο περισσότερα γρασιδομαλλιά βγάζει !