Δραστηριότητες σε πισίνες και θάλασσα


Project Description

Μπαλόνια διακόσμησης με ήλιον – Μπαλονοσυνθέσεις
Εντυπωσιακές διακοσμήσεις από κάθε λογής μπαλόνια με ήλιον, μπαλονοσυνθέσεις μικρές η γιγαντιαίες, σε διάφορα χρώματα. Εξοπλισμός ντεκόρ και φαγητού Διακοσμητικές παρεμβάσεις με υφάσματα, κορδέλες, φούντες, φωτισμό, ειδικές κατασκευές, κολλάζ, εντυπωσιακά παιδικά σκηνικά, σπέσιαλ εφέ, (μηχανήματα καπνού, μπουρμπουλήθρες, χιονιού), φουσκωτοί διακοσμητικοί κλόουν και χιονάνθρωποι αλλά και θεματικά παιδικά πιατάκια, ποτηράκια, τραπεζομάντιλα φαγητού κ.τ.λ.

Πτυσσόμενες τέντες
Για εξωτερικούς χώρους που δεν έχουν σκιά. Διαστάσεις (3x3x2,5) Διακοσμητικοί κλόουν – χιονάνθρωποι – Santa Claus.

Παιδικά τραπεζάκια και καρεκλάκια
Για την διευκόλυνση κάθε είδους διοργάνωσης. Υπάρχουν διάφοροι κωδικοί εκ των οποίων ένας παρέχεται δωρεάν όταν πρόκειται για παροχή μέσα στο ωράριο των προγραμμάτων μας. Κατάλληλα για ηλικίες από 2 έως 12 ετών.

Κανονάκι τούρτας
Η τούρτα και το ευχετήριο τραγουδάκι συνοδεύονται από εντυπωσιακή βροχή με πολύχρωμα κομφετί-γκλιτερ !!!…(παρέχεται δωρεάν αν δεν σας πειράζει να λερωθεί ο χώρος σας).

Πινιάτα
Συνοδεύεται με χορό και άνοιγμα της καταπακτής χωρίς χτυπήματα. Τα παιδιά με την σειρά τους τραβάνε τις χρωματιστές κορδέλες που κρέμονται στο κάτω μέρος τις πινιάτα. Καραμέλες, σοκολάτες και δωράκια ξεχύνονται στα χέρια των παιδιών χωρίς να διαλύεται η πινιατα! Προτείνουμε αυτή την εναλλακτική τεχνική για το “σπάσιμο” της πινιατα ως λιγότερο επιθετικής άρα και πιο παιδαγωγικής .