Το όνειρο παραμένει ζωντανό!
Διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. Στο χώρο σας ή σε εξωτερικό χώρο.
Ονειροδρόμιο - party!
Όλοι είναι χαρούμενοι στα πάρτυ μας!
Και γευστικές ιδέες...
Μπουφέδες γεμάτοι εκπλήξεις!
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!
Eggrafes
Party για παιδιά όλων των ηλικιών
Σε όλες τις γλώσσες

 Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε!

Κατάλληλο πρόγραμμα είναι αυτό που συμβαδίζει με την ηλικία των παιδιών, τον αρθιμό τους, τον ωφέλιμο-διαθέσιμο χώρο παιχνιδιού, τις προτιμήσεις παιδιών και γονέων και τη γενικότερη ροή της εκδήλωσης (πρόγραμμα). Σημαντικότερο όμως είναι να διαλέξουμε αυτό που διασκεδάζει τα παιδιά μας.

Οι τιμές που έχουμε είναι ανάλογες της ποιότητας παροχής μας. Είμαστε ειλικρινείς μαζί σας γι’ αυτό επιμένουμε να διατηρούμε ίδιες τιμές για όλους τους πελάτες μας. Οι μόνες περιπτώσεις καλύτερης τιμής είναι για συνεργασία περισσότερων ημερών ή για αγορά περισσότερων προγραμμάτων «πακέτου» οπού οι τιμές διαμορφώνονται με εκπτωτική στρογγυλοποίηση κατ΄εξαίρεση.

O animateur-γυμναστής είναι ο ψυχαγωγός του αθλητικού τομέα, είτε αυτό λέγεται αθλητικό πάρτυ, είτε είναι κάποιο άλλο αθλητικό θέμα (τοξοβολία, αναρρίχηση, τραμπολίνο, ποδήλατο βουνού, ναυαγοσωστική κ.τ.λ. Ο animateur γυμναστής έχει εξειδικευμένη αθλητική εκπαίδευση: απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, σεμινάρια τεχνικής και παιδαγωγικής αθλημάτων, απόφοιτος αθλητικών ιδιωτικών σχολών.

Ο animateur-ήρωας είναι ο ψυχαγωγός του καλλιτεχνικού τομέα, δηλαδή του θεματικού πάρτυ με ήρωες της αρεσκείας παιδιών & γονιών. (Νεράιδες, ξυλοπόδαροι, Μίκι, Μίνι, κ.λ.π.) Ο animateur-ήρωας έχει παιδαγωγική ή θεατρική εκπαίδευση (απόφοιτος παιδαγωγικών, νηπιαγωγών, θεατρικών σχολών κ.τ.λ.)

Σε περίπτωση που έχετε κλείσει πάρτυ σε εξωτερικό χώρο, καλό θα ήταν να έχετε προβλέψει εναλλακτικό κλειστό χώρο ή να έχετε συμβουλευθεί εγκαίρως το μετεωρολογικό δελτίο ώστε να μεταφέρουμε το πάρτυ σας σε άλλη ημερομηνία. Κατά τον ίδιο τρόπο ενεργούμε στην περίπτωση ασθένειας, δηλαδή μεταφέρουμε το πάρτυ σας σε άλλη ημερομηνία.

Στην αρχή των εκδηλώσεων συνήθως χρειαζόμαστε πρόσβαση στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και στο τέλος ένα ποτήρι νερό. Οι στολές και ο εξοπλισμός, για τις παιδικές δραστηριότητες και τα παιχνίδια παρέχονται από εμάς.

Όχι πάντα. Απαραίτητη κρίνεται η υπόδειξη του συγκεκριμένου χώρου της πραγματοποίησης της εκδήλωσης όταν πρόκειται να στήσουμε φουσκωτά, αναρρίχηση, τραμπολίνο, μίνι γκόλφ και άλλες παρομοίου όγκου δραστηριότητες.

Πάμε παντού εντός και εκτός Ελλάδος. Αυτό που διαφέρει είναι η χρέωση. Στις περιπτώσεις εκτός Αττικής ή βραδινής ώρας (μετά τις 22:00 προβλέπονται: 

  • κόστος εκτός έδρας + 25%
  • έξοδα κίνησης / χιλιομετρικής απόστασης

Τα παιχνίδια του βασικού προγράμματος αναγράφονται πληροφοριακά και γίνονται περίπου 5-6/ώρα. Ο ψυχαγωγός αποφασίζει-βάσει του χώρου και της δεκτικότητας των παιδιών ποια παιχνίδια θα χρησιμοποιήσει. Ο εξοπλισμός που φέρουμε είναι πάντα για περισσότερα παιχνίδια από την ώρα του καθορισμένου προγράμματος. Σκοπός μας είναι να ψυχαγωγήσουμε κι όχι να καταπιέσουμε τα παιδιά, γι’αυτό το λόγο αν κάποιο παιχνίδι "κολλήσει" ή δεν ταιριάζει στα παιδιά, περνάμε στο επόμενο.

Στις εκδηλώσεις (εταιρίες, δήμοι, promotion) η ροή των δραστηριοτήτων γίνεται σε στιλ «Luna park» (πόστα), ώστε τα παιδιά & οι γονείς να πλησιάζουν ότι τους αρέσει και να μην προκαλείται συνωστισμός. Επίσης ο αριθμός των ψυχαγωγών και των πόστων θα πρέπει να επιλεχθεί ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών η γενικότερα των ατόμων που θα παρευρεθούν στην εκάστοτε εκδήλωση.

  • Η ομάδα μας αποτελείται από επιλεγμένους ανθρώπους: καθηγητές φυσικής αγωγής και αθλητισμού, παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, ηθοποιούς, που εγγυώνται την ασφάλεια, την κατάλληλη ηλικιακή ψυχαγωγία και την προβλεπόμενη παιδαγωγική μέθοδο.
  • Έχουμε την εμπειρία 10 χρόνων, αλλά και τον χρόνο να εκπαιδεύσουμε ξανά και ξανά τους συνεργάτες μας ώστε να είμαστε πρωτοπόροι και μοντέρνοι στα προγράμματά μας.
  • Έχουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε τα προγράμματά μας από κοντά και να δούμε το χώρο σας μετά από ραντεβού, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.
  • Προσφέρουμε δωρεάν καρεκλάκια-τραπεζάκια φαγητού κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων μας και κανονάκι τούρτας (αν δεν σας πειράζει θα λερωθεί ο χώρος σας).